Reparatii tv Unirii

Service televizoare București și Ilfov

REPARATII TV UNIRII

Mozy Service Electronice asigura servicii de reparatii televizoare Unirii, la domiciliul clientului. Cu o experienta de peste zece ani de zile si cu mii de televizoare reparate, firma noastra dispune de tehnicieni bine pregatiti in domeniul de reparatii televizoare, gata sa va vina in ajutor si sa repare televizorul dvs. Daca aveti nevoie de servicii de reparatii tv Unirii, contactati-ne si va vom repara televizorul direct la dumneavoastra acasa, la cele mai bune preturi de pe piata. Totodata, fiecare reparatie tv vine insotita de o garantie de sase luni de zile si de factura.

SERVICE TV UNIRII

Pentru ca traim in secolul vitezei si pentru ca ne dam seama ca timpul este cel mai pretios capital, firma noastra asigura reparatii tv la domiciliu, serviciu care nu presupune niciun efort din partea clientului. Reparam orice tip de televizor LED, LCD sau Oled si o facem direct la domiciliul dvs. Totodata, pentru ca suntem cei mai buni de pe piata nu percepem nicio taxa de deplasare sau constatare din partea dvs. Practic noi nu va luam niciun ban daca nu ne facem treaba. Locuiti in Piata Unirii si aveti nevoie de service tv? Sunati-ne si noi vom veni si va vom repara televizorul!

Reparatii tv Unirii

Asiguram servicii de reparatii tv Unirii la domiciliul clientului. Ne deplasam gratuit la tine acasa si iti reparam televizorul la cele mai bune preturi. Colaboram cu companii de renume mondial in domeniul componentelor electronice motiv pentru care putem aduce aproape orice componenta pentru televizorul tau. Totodata, avem o flota de autoturisme care ne permit deplasarea intr-un timp foarte scurt la domiciliul tau. Locuiesti in Piata Unirii si ai nevoie de reparatia televizorului? Noi asiguram reparatii tv piata unirii la domiciliul tau. Suna-ne pe noi si fii urmatorul nostru client multumit!

televizoare reparate

CLIENTI MULTUMITI

ANI DE REPARATII TV

Testimoniale

Nu o spunem doar noi, o spun si clientii nostri care au apelat la serviciile de reparatii tv Unirii

Am avut un tv Hisense si au venit baietii de la mozy direct la mn acasa si l au reparat. Ii recomand atunci cand aveti nevoie de reparatii tv

avatar
Horia

I am from France and i live in Bucharest since 2019. I have a tv and now with the Covid pandemics is hard to buy another one. I called mozy and two technicians came and fixed the tv. I recommend

avatar
Arnaud

La ce oferte bune au, merita sa repari tv ul. Au venit, mi au explicat ce este defect si mi l au reparat. Totul nu a durat mai mutl de o ora. Merita , ii recomand pentru reparatii tv unirii.

avatar
Victor

ANPCSOL