Reparatii televizoare
la domiciliu   

Deplasare si constatare gratuita. Garantie. Preturi mici.

Ne facem treaba si ne-o facem bine!

Nu este doar parerea noastra ci si a  colaboratorilor nostri, motiv pentru care suntem printre putinele companii din Romania care asigura servicii de reparatii televizoare cu o prezenta constanta in presa. Oferim si pretindem seriozitate, motiv pentru care militam pentru o relatare onesta si echidistanta.

Oferim garanție! Ne deplasăm la domiciliul dumneavoastră! Reparăm televizoare în București și județul Ilfov!

Cine suntem?
O firmă profesionistă de reparații televizoare care vă oferă o mulțime de avantaje dacă decideți să colaborați acum cu noi! Deplasări gratuite la domiciliu, serviciile de constatare sunt și ele gratuite, oferim garanție pentru lucrările realizate timp de 6 luni, experiență suficientă pentru a depana aproape orice tip de televizor, LED, LCD sau Plasmă , prețuri corecte.

CITESTE MAI MULT

Reparatii televizoare

Mozy Service electronice este o companie cu sediul in Bragadiru, specializată in asigurarea serviciilor de reparatii televizoare la domiciliul clientului, oriunde in Bucuresti si judetul Ilfov
Conform datelor Institutului Național de Statistica, televizorul este echipamentul electronic cu cea mai mare prezenta în casele romanilor. Totodata, piața de televizoare din romania este într-o continua creștere, la fel și consumul de media

CITESTE MAI MULT

Televizorul nu mai funcționează cum trebuie? Angajează un profesionist specializat în servicii TV

Televizorul tău se comportă ciudat și nu funcționează așa cum ar trebui? Astfel de situații pot fi neplăcute, mai ales atunci când te afli în mijlocul vizionării serialului preferat. Însă, solicitând serviciile unui profesionist în reparații TV, pote fi o soluție utilă pentru a repune televizorul în funcțiune în cel mai scurt timp. Acesta are competențele necesare pentru a diagnostica și rezolva orice problemă, de la calitatea slabă a imaginii la probleme de sunet.

CITESTE MAI MULT

Demistificarea Reparațiilor de Televizoare: O Călătorie Prin Brandurile de Top

Televizorul este un element central în majoritatea caselor noastre. Ne furnizează informații și divertisment și ne-a însoțit de-a lungul anilor prin nenumărate transformări tehnologice. Dar ce se întâmplă când un astfel de dispozitiv se strică? E timpul să descoperim fascinanta lume a reparațiilor de televizoare, cu accent pe trei nume de top din industrie: Philips, LG și Samsung.

CITESTE MAI MULT

Mozy Service Electronice este o firmă care furnizează servicii profesionale de reparații televizoare la domiciliul clientului.

 Deplasarea nu costă nimic și nici constatarea defecțiunilor! Acest lucru nu înseamnă că, nu aveți totuși posibilitatea de a aduce televizorul dumneavoastră la unul din sediile firmei noastre, dacă doriți acest lucru sau dacă este necesar. Bineînțeles, acest lucru este posibil, însă, va trebui mai întâi, să contactați în mod direct unul din reprezentanții companiei noastre. După ce acesta vă va oferi acceptul, atunci, îl puteți aduce fără probleme la noi.
Citeşte întreaga ştire: (Publicitate) Servicii accesibile de reparații televizoare la domiciliul clientului!

CITESTE MAI MULT

Noi reparam televizoare la domiciliul clientului! 

Nu trebuie sa va ingrijorati daca televizorul dumneavoastra s-a defectat. Nu este nevoie nici macar sa il transportati cu masina pana la unul din sediile firmei noastre!Noi ne deplasam si reparam televizoare la domiciliul clientului, in orice zona din Bucuresti sau din judetul Ilfov. Pentru ca suntem profesionisti si pentru ca oferim servicii de calitate, serviciile de deplasare si constatare sunt complet gratuite si oferim si garantie pentru reparatiile realizate de noi timp de 6 luni.

CITESTE MAI MULT

ANPCSOL