Despre noi

Service televizoare București și Ilfov

Service televizoare la domiciliul clientului - Despre noiLa MOZY Service Electronice, efectuăm service televizoare la domiciliul clientului pentru oricare dintre modelele de televizoare LED, LCD sau Plasmă.

Având personal bine pregătit, dedicat, orientat spre satisfaerea nevoilor clienților noștri, precum și echipamente de înaltă calitate, asigurăm service televizoare la domiciliul clientului în cel mai scurt timp, în orice sector al Bucureștiului sau în Ilfov, la cele mai mici prețuri și fără taxă de constatare sau deplasare.

Garanția pe care o oferim este de 6 luni de zile la oricare dintre produsele reparate și datorită contractelor cu importatori direcți, beneficiem de cele mai mici prețuri pentru componente, ceea ce ne permite o eficientizare sporită a costurilor. Având un stoc mare de piese, peste 90% din reparațiile de televizoare, le efectuăm pe loc. În condițiile în care piesa defectă nu se găsește pe stoc, noi o achiziționăm în câteva zile, venim cu ea la dvs. acasă și o înlocuim.

Deoarece punem preț pe calitatea lucrării, folosim doar componente noi, originale și de la distribuitori autorizați. De asemenea, echipamentele de care dispunem sunt de ultimă generație și fac posibilă efectuarea unei game largi de intervenții, direct la domiciliul dvs.

Doar la noi veți avea parte de consultanță gratuită cu privire la rentabilitatea reparației.

Efectuăm reparații pentru o gamă largă de mărci de televizoare precum: Sony, Hisense, Samsung, LG, Daewoo, Phillips, JVC, Panasonic, Salora, Nordmende, Eboda, Orion, Toshiba, Horizon, Sanyo, Hitachi, Vortex, Nei, Grundig, Thomas, Tevion, Eurotech, Teletech, Vestel, Maxwell, No1, Bang&Olfusen, Sharp, Allview, Starlight, Eurotech, Cinex, Hyunday, Bluesky, precum și pentru mărci mai puțin cunoscute.

Dacă vi s-a defectat televizorul și aveți nevoie de o reparație  a acestuia, nu mai așteptați! Folosiți cu încredere rubrica Contact.

Nu uitați să citiți rubrica noastră blog.

Acolo veți găsi indicații despre metodele prin care să prelungiți viața echipamentelor pe care le dețineți precum și alte sfaturi utile. 


Date identificare societate:

  • S.C. MOZY SERVICE ELECTRONICE S.R.L.
  • C.U.I. : 42090319
  • Numar Registrul Comertului: J23/69/2020
  • Sediul Social: Strada Diamantului nr. 134-140N, Bragadiru

ANPCSOL