Reparații televizoare Samsung

reparatii tv samsung

Efectuam reparatii televizoare Samsung. Fie ca este vorba despre un televizor LED, LCD sau Plasma, echipa de depanatori Mozy Service Electronice este pregatita pentru a asigura reparatia televizorului dumneavoastra SMASUNG.

Putem afirma fără exagerare că în domeniul televizoarelor, compania Samsung este unul dintre liderii incontestabili. Deși compania noastră are ca obiect principal de activitate reparația de televizoare, în particular reparații televizoare Samsung, una dintre valorile noastre este educația și perfecționarea continuă, a noastră și a clienților noștri, motiv pentru care vă prezentăm acest articol unde puteți găsi informații interesante despre una dintre cele mai mari companii producătoare de echipamente electronice din lume.

Samsung – o companie cât o țară

Facând parte din categoria celor mai versatile și competitive companii din lume, fondată în 1938 de către Lee Bung-chul, compania sud-coreană Samsung este în acest moment unul dintre cei mai mari producători de echipamente electronice la nivel mondial, fiind cel mai mare Chaebol (conglomerat de afaceri) din Coreea de Sud. Puțină lume știe că pe lângă telefoanele mobile și televizoarele produse, compania Samsung este activă inclusiv în domeniul apărării, fiind un important producător de tancuri, sisteme anti-rachetă, motoare de aeronave și radare, precum si in domenul financiar, Samsung fiind un mare jucător pe piața bancară și a asigurărilor din Coreea de Sud.  De asemenea, Samsung este cel mai mare producător mondial de televizoare precum și unul dintre cei mai cunoscuți, televizoarele acestora fiind exportate în peste o sută de țări. Inovațiile companiei Samsung sunt nenumărate, demne de menționat fiind tehnologia ecranelor AMOLED și OLED pe care aceștia au dezvoltat-o și au implementat-o în device-urile construite de companie. Pentru a vă face o idee despre marimea acestei companii, vă aducem la cunoștință faptul ca în 2018, Samsung avea un venit net de  208 miliarde de dolari  și  307.671 de angajați. Pentru comparație, produsul intern brut al României în 2020 este de 576.946 miliarde de dolari. Mai mult de dublu, este adevărat, însă România reușește să genereze acești bani avand 19.000.000 de locuitori.

Mozy Service Electronice, efectuează reparații televizoare Samsung, la domiciliul clientului, asigurăm o garanție de șase luni de zile iar datorită unui grad ridicat de eficientă pe care am reușit să o atingem, deplasarea și constatarea sunt gratuite. Fie că este vorba despre un televizor LED, LCD, Plasmă sau cu tub cineoscop, noi îl putem repara. Dacă aveti televizorul defect și doriți reparația acestuia, contactați-ne la numărul de telefon: 0799.269.589 sau printr-un mesaj.

 

Open chat
1
Bună ziua! Cu ce vă putem ajuta?
Powered by