Reparații televizoare Samsung

Service televizoare București și Ilfov

reparatii tv samsung

Reparatii televizoare Samsung la domiciliul clientului

Efectuam reparatii televizoare Samsung. Fie ca este vorba despre un televizor LED, LCD sau Plasma, echipa de depanatori Mozy Service Electronice este pregatita pentru a asigura reparatia televizorului dumneavoastra SAMSUNG. 

Putem afirma fără exagerare că în domeniul televizoarelor, compania Samsung este unul dintre liderii incontestabili. Deși compania noastră are ca obiect principal de activitate reparația de televizoare, în particular reparații televizoare Samsung, una dintre valorile noastre este educația și perfecționarea continuă, a noastră și a clienților noștri, motiv pentru care vă prezentăm acest articol unde puteți găsi informații interesante despre una dintre cele mai mari companii producătoare de echipamente electronice din lume. Motivul pentru care facem acest lucru consta in faptul ca dezideratul companiei noastre nu este sa asigure doar service tv ci si articole de calitate care sa vina in ajutorul clientilor nostri si a persoanelor interesate. 

Samsung – o companie cât o țară

Facând parte din categoria celor mai versatile și competitive companii din lume, fondată în 1938 de către Lee Bung-chul, compania sud-coreană Samsung este în acest moment unul dintre cei mai mari producători de echipamente electronice la nivel mondial, fiind cel mai mare Chaebol (conglomerat de afaceri) din Coreea de Sud. Puțină lume știe că pe lângă telefoanele mobile și televizoarele produse, compania Samsung este activă inclusiv în domeniul apărării, fiind un important producător de tancuri, sisteme anti-rachetă, motoare de aeronave și radare, precum si in domenul financiar, Samsung fiind un mare jucător pe piața bancară și a asigurărilor din Coreea de Sud.  De asemenea, Samsung este cel mai mare producător mondial de televizoare precum și unul dintre cei mai cunoscuți, televizoarele acestora fiind exportate în peste o sută de țări. Inovațiile companiei Samsung sunt nenumărate, demne de menționat fiind tehnologia ecranelor AMOLED și OLED pe care aceștia au dezvoltat-o și au implementat-o în device-urile construite de companie. Pentru a vă face o idee despre marimea acestei companii, vă aducem la cunoștință faptul ca în 2018, Samsung avea un venit net de  208 miliarde de dolari  și  307.671 de angajați. Pentru comparație, produsul intern brut al României în 2020 este de 576.946 miliarde de dolari. Mai mult de dublu, este adevărat, însă România reușește să genereze acești bani avand 19.000.000 de locuitori.

In cazul televizoarelor, compania samsung s-a remarcat prin producerea unor televizoare fiabile, cu un raport calitate-pret excelent. Totodata investitiile companiei in cercetare si dezvoltare au condus la adevarate revolutii in domeniul ecranelor si tehnologiei smart tv pe care samsung a implementat-o. Din pacate, noile tehnologii vin si cu neajunsuri, unul dintre cel mai evident fiind scaderea fiabilitatii si necesitarea efectuarii de reparatii la televizoarele samsung. Majoritatea televizoarelor din ziua de azi folosesc tehnologia led care presupune ca backlight-ul (retroiluminarea) se face cu ajutorul unor barete de led-uri montate pe spatele ecranului. Din pacate, din pricina unei proiectari defectuoase, dupa cca. trei ani de zile, de cele mai multe ori este nevoie de inlocuirea ledurilor la televizoarele samsung, cele initiale defectandu-se. Manifestarea defectului este destul de elocventa si se traduce prin faptul ca televizorul are sunet dar nu are imagine (ecranul este negru). In acest caz, trebuie indepartat ecranul (pentru acest lucru se folosesc niste ventuze speciale) si apoi inlocuite ledurile de sub acesta. Acest lucru poate fi facut fie intr-un atelier de service tv, fie la domiciliul dumneavoastra.

Deoarece noi stim cat de greu este pentru client deplasarea la un centru de reparatii televizoare, Mozy Service Electronice asigura reparatii televizoare samsung la domiciliul dvs.

Mai jos găsiţi listate o parte dintre modele de televizoare samsung comercializate in tara noastră,  pe care le reparăm. Dacă televizorul dumneavoastă nu se regăsește printre cele listate mai jos, nu vă îngrijorați.

Asigurăm reparatii televizoare LED Samsung pentru orice model.

[wpm_team_showcase id=”1″]

Dacă vi s-a defecat televizorul, nu uitati că Mozy Service Electronice, efectuează reparații televizoare Samsung, la domiciliul clientului, asigurăm o garanție de șase luni de zile iar datorită unui grad ridicat de eficientă pe care am reușit să o atingem, deplasarea și constatarea sunt gratuite. Fie că este vorba despre un televizor LED, LCD, Plasmă sau cu tub cineoscop, noi asiguram service tv  pentru acesta. Dacă aveti televizorul defect și doriți reparația acestuia, contactați-ne la numărul de telefon: 0799.269.589 sau printr-un mesaj.

 

ANPCSOL