Reparatii tv Vitan

Service televizoare București și Ilfov

REPARATII TV VITAN

Mozy Service Electronice asigura servicii de reparatii televizoare Vitan, la domiciliul clientului. Cu o experienta de peste zece ani de zile si cu mii de televizoare reparate, firma noastra dispune de tehnicieni bine pregatiti in domeniul de reparatii televizoare, gata sa va vina in ajutor si sa repare televizorul dvs. Daca aveti nevoie de servicii de reparatii tv Vitan, contactati-ne si va vom repara televizorul direct la dumneavoastra acasa, la cele mai bune preturi de pe piata. Totodata, fiecare reparatie tv vine insotita de o garantie de sase luni de zile si de factura.

SERVICE TV VITAN

Efectuam servicii de reparatii tv vitan direct la domiciliul clientului.
Pentru ca traim in secolul vitezei si pentru ca ne dam seama ca timpul este cel mai pretios capital, firma noastra asigura reparatii tv la domiciliu, serviciu care nu presupune niciun efort din partea clientului. Reparam orice tip de televizor LED, LCD sau Oled si o facem direct la domiciliul dvs. Totodata, pentru ca suntem cei mai buni de pe piata nu percepem nicio taxa de deplasare sau constatare din partea dvs. Practic noi nu va luam niciun ban daca nu ne facem treaba. Locuiti in Vitan si aveti nevoie de service tv? Sunati-ne si noi vom veni si va vom repara televizorul!

Reparatii tv Vitan

Asiguram servicii de reparatii tv Vitan la domiciliul clientului. Ne deplasam gratuit la tine acasa si iti reparam televizorul la cele mai bune preturi. Colaboram cu companii de renume mondial in domeniul componentelor electronice motiv pentru care putem aduce aproape orice componenta pentru televizorul tau. Totodata, avem o flota de autoturisme care ne permit deplasarea intr-un timp foarte scurt la domiciliul tau. Locuiesti in Vitan si ai nevoie de reparatia televizorului? Suna-ne pe noi si fii urmatorul nostru client multumit!

Calitate

Clienti multumiti

PESTE ZECE ANI DE ACTIVITATE

Testimoniale

Nu o spunem doar noi, o spun si clientii nostri care au apelat la serviciile noastre de reparatii tv Vitan

Am avut un tv de reparat si cautam pe cineva care sa vina pe strada mea, in Vitan. Am sunat la mozy, au venit, mi au reparat televizorul si acum merge perfect. Recomand.

avatar
Mircea

Baieti seriosi si punctuali. Recomand pentru reparatii tv

avatar
Alexandra

Mi-au reparat un tv Hitachi si un Samsung in cateva ore, la mine acasa in Vitan. Daca aveti nevoie de reparatii televizoare vitan, ii recomand cu caldura.

avatar
Giani

ANPCSOL