Reparatii TV Pantelimon

Service televizoare București și Ilfov

REPARATII TV PANTELIMON

Mozy Service Electronice asigura servicii de reparatii televizoare Pantelimon, la domiciliul clientului. Cu o experienta de peste zece ani de zile si cu mii de televizoare reparate, firma noastra dispune de tehnicieni bine pregatiti in domeniul de reparatii televizoare, gata sa va vina in ajutor si sa repare televizorul dvs. Daca aveti nevoie de servicii de reparatii tv Pantelimon, contactati-ne si va vom repara televizorul direct la dumneavoastra acasa, la cele mai bune preturi de pe piata. Totodata, fiecare reparatie tv vine insotita de o garantie de sase luni de zile si de factura.

SERVICE TV PANTELIMON LA DOMICILIUL CLIENTULUI

Pentru ca traim in secolul vitezei si pentru ca ne dam seama ca timpul este cel mai pretios capital, firma noastra asigura reparatii tv la domiciliu, serviciu care nu presupune niciun efort din partea clientului. Reparam orice tip de televizor LED, LCD sau Oled si o facem direct la domiciliul dvs. Totodata, pentru ca suntem cei mai buni de pe piata nu percepem nicio taxa de deplasare sau constatare din partea dvs. Practic noi nu va luam niciun ban daca nu ne facem treaba. Locuiti in Pantelimon si aveti nevoie de service tv? Sunati-ne si noi vom veni si va vom repara televizorul!

Reparatii tv Pantelimon 

Asiguram servicii de reparatii tv Pantelimon la domiciliul clientului. Ne deplasam gratuit la tine acasa si iti reparam televizorul la cele mai bune preturi. Colaboram cu companii de renume mondial in domeniul componentelor electronice motiv pentru care putem aduce aproape orice componenta pentru televizorul tau. Totodata, avem o flota de autoturisme care ne permit deplasarea intr-un timp foarte scurt la domiciliul tau. Locuiesti in Pantelimon si ai nevoie de reparatia televizorului? Suna-ne pe noi si fii urmatorul nostru client multumit!

CALITATE

CLIENTI MULTUMITI

PESTE ZECE ANI DE ACTIVITATE

Testimoniale clienti reparatii tv

Nu o spunem doar noi, o spun si clientii nostri care au apelat la serviciile de reparatii tv Pantelimon

Am cautat pe net reparatii tv pantelimon si am dat de baietii de la Mozy. Dupa ce am vazut review urile am sunat si i am chemat sa mi efectueze o reparatie tv hitachi. Totul a decurs perfect. Recomand

avatar
Toma

Nici nu stiam ca se mai repara televizoare. Am cautat pe google reparatii televizoare si am dat de firma asta. Merita sa ii chemi, am avut o experienta super ok.

avatar
Viviana

Company name

Recomand cu incredereavatar
Angela

Company name

ANPCSOL