Reparatii TV Magurele

Service televizoare București și Ilfov

REPARATII TV MAGURELE

Asiguram servicii de reparatii televizoare, Led, Plasma sau LCD, la domiciliul clientului, oriunde in Magurele.
Deplasarea si constatarea gratuita. Garantie sase luni. Cu o experienta de peste zece ani de zile si cu mii de televizoare reparate, firma noastra dispune de tehnicieni bine pregatiti in domeniul de reparatii televizoare, gata sa va vina in ajutor si sa repare televizorul dvs. Daca aveti nevoie de servicii de reparatii tv Magurele, contactati-ne si va vom repara televizorul direct la dumneavoastra acasa, la cele mai bune preturi de pe piata. Totodata, fiecare reparatie tv vine insotita de o garantie scrisa de sase luni de zile si de factura.

SERVICE TV MAGURELE LA DOMICILIUL CLIENTULUI

Pentru ca traim in secolul vitezei si pentru ca ne dam seama ca timpul este cel mai pretios capital, firma noastra asigura reparatii tv la domiciliu, serviciu care nu presupune niciun efort din partea clientului. Reparam orice tip de televizor LED, LCD sau Oled si o facem direct la domiciliul dvs. Totodata, pentru ca suntem cei mai buni de pe piata nu percepem nicio taxa de deplasare sau constatare din partea dvs. Practic noi nu va luam niciun ban daca nu ne facem treaba. Locuiti in Magurele si aveti nevoie de service tv? Sunati-ne si noi vom veni si va vom repara televizorul!

Reparatii tv Magurele

Asiguram servicii de reparatii tv Magurele la domiciliul clientului. Ne deplasam gratuit la tine acasa si iti reparam televizorul la cele mai bune preturi. Colaboram cu companii de renume mondial in domeniul componentelor electronice motiv pentru care putem aduce aproape orice componenta pentru televizorul tau. Totodata, avem o flota de autoturisme care ne permit deplasarea intr-un timp foarte scurt la domiciliul tau. Locuiesti in Magurele si ai nevoie de reparatia televizorului? Suna-ne pe noi si fii urmatorul nostru client multumit!

CALITATE

CLIENTI MULTUMITI

PESTE ZECE ANI DE ACTIVITATE

Testimoniale clienti reparatii tv

Nu o spunem doar noi, o spun si clientii nostri care au apelat la serviciile de reparatii tv Magurele

Recomand pentru reparatii tv Magurele

Mirel

Company name

Nu pot spune decat ca totul a fost la superlativ. Am sunat sa vina, au venit pana in Magurele si mi au reparat tv ul. 

Dana

Company name

In sfarsit niste meseriasi care stiu ce fac. In tara aceastsa care e plina de amatori, pot spune ca am gasit niste profesionisti.

Augustin

Company name

ANPCSOL