Reparatii tv Drumul Taberei

Service televizoare București și Ilfov

REPARATII TV DRUMUL TABEREI

Mozy Service Electronice asigura servicii de reparatii televizoare drumul taberei, la domiciliul clientului. Cu o experienta de peste zece ani de zile si cu mii de televizoare reparate, firma noastra dispune de tehnicieni bine pregatiti in domeniul de reparatii televizoare, gata sa va vina in ajutor si sa repare televizorul dvs. Daca aveti nevoie de servicii de reparatii tv drumul taberei, contactati-ne si va vom repara televizorul direct la dumneavoastra acasa, la cele mai bune preturi de pe piata. Totodata, fiecare reparatie tv vine insotita de o garantie de sase luni de zile si de factura.

SERVICE TV DRUMUL TABEREI

Efectuam servicii de reparatii tv drumul taberei direct la domiciliul clientului.
Pentru ca traim in secolul vitezei si pentru ca ne dam seama ca timpul este cel mai pretios capital, firma noastra asigura reparatii tv la domiciliu, serviciu care nu presupune niciun efort din partea clientului. Reparam orice tip de televizor LED, LCD sau Oled si o facem direct la domiciliul dvs. Totodata, pentru ca suntem cei mai buni de pe piata nu percepem nicio taxa de deplasare sau constatare din partea dvs. Practic noi nu va luam niciun ban daca nu ne facem treaba. Locuiti in drumul taberei si aveti nevoie de service tv? Sunati-ne si noi vom veni si va vom repara televizorul!

Reparatii tv Drumul Taberei

Asiguram servicii de reparatii tv Drumul taberei la domiciliul clientului. Ne deplasam gratuit la tine acasa si iti reparam televizorul la cele mai bune preturi. Colaboram cu companii de renume mondial in domeniul componentelor electronice motiv pentru care putem aduce aproape orice componenta pentru televizorul tau. Totodata, avem o flota de autoturisme care ne permit deplasarea intr-un timp foarte scurt la domiciliul tau. Locuiesti in Drumul taberei si ai nevoie de reparatia televizorului? Suna-ne pe noi si fii urmatorul nostru client multumit!

calitate

clienti multumiti

peste zece ani de reparatii tv

Testimoniale

Nu o spunem doar noi, o spun si clientii nostri care au apelat la serviciile noastre de reparatii tv Drumul taberei

Locuiesc in drumul taberei si am avut de reparat un tv samsug. Sunt o pensionara de 68 de ani si imi este greu sa merg cu tv ul la reparatii. Fata mea a cautat pe internet reparatii tv drumul taberei si am dat peste domnii de la Mozy. Totul a decurs excelent si ii recomand cu caldura.  

avatar
Doina

Recomand 
avatar
Mihai

Am avut nevoie de reparatii tv si am apelat la baietii de la mozy. Sunt foarte multumit de serviciile oferite.


avatar
Nicu

ANPCSOL