Reparatii TV Cornetu

Service televizoare București și Ilfov

REPARATII TV CORNETU

Asiguram servicii de reparatii televizoare, Led, Plasma sau LCD, la domiciliul clientului, oriunde in Cornetu.
Deplasarea si constatarea gratuita. Garantie sase luni. Cu o experienta de peste zece ani de zile si cu mii de televizoare reparate, firma noastra dispune de tehnicieni bine pregatiti in domeniul de reparatii televizoare, gata sa va vina in ajutor si sa repare televizorul dvs. Daca aveti nevoie de servicii de reparatii tv Cornetu, contactati-ne si va vom repara televizorul direct la dumneavoastra acasa, la cele mai bune preturi de pe piata. Totodata, fiecare reparatie tv vine insotita de o garantie scrisa de sase luni de zile si de factura.

SERVICE TV CORNETU LA DOMICILIUL CLIENTULUI

Pentru ca traim in secolul vitezei si pentru ca ne dam seama ca timpul este cel mai pretios capital, firma noastra asigura reparatii tv la domiciliu, serviciu care nu presupune niciun efort din partea clientului. Reparam orice tip de televizor LED, LCD sau Oled si o facem direct la domiciliul dvs. Totodata, pentru ca suntem cei mai buni de pe piata nu percepem nicio taxa de deplasare sau constatare din partea dvs. Practic noi nu va luam niciun ban daca nu ne facem treaba. Locuiti in Cornetu si aveti nevoie de service tv? Sunati-ne si noi vom veni si va vom repara televizorul!

Reparatii tv Cornetu

Asiguram servicii de reparatii tv Cornetu la domiciliul clientului. Ne deplasam gratuit la tine acasa si iti reparam televizorul la cele mai bune preturi. Colaboram cu companii de renume mondial in domeniul componentelor electronice motiv pentru care putem aduce aproape orice componenta pentru televizorul tau. Totodata, avem o flota de autoturisme care ne permit deplasarea intr-un timp foarte scurt la domiciliul tau. Locuiesti in Cornetu si ai nevoie de reparatia televizorului? Suna-ne pe noi si fii urmatorul nostru client multumit!

calitate

CLIENTI MULTUMITI

PESTE ZECE ANI DE ACTIVITATE

Testimoniale clienti reparatii tv

Nu o spunem doar noi, o spun si clientii nostri care au apelat la serviciile de reparatii tv Cornetu

Este foarte greu sa ajungi din Cornetu cu tv ul pana in Bucuresti la reparat. Am cautat pe google reparatii tv cornetu si i am gasit pe cei de la mozy. Au venit si mi au reparat tv ul.

avatar
Ion

Copilul a lovit tv ul si mi a rupt mufa de la cablu in itnerior. Am cautat pe net un service tv si i am gasit pe baietii astia care au venit la Cornetu si mi au repatat tv ul. Recomand.

avatar
Emil

Recomand cu caldura. Eu sunt multumita.

avatar
Maria

ANPCSOL