Reparatii TV Bragadiru

Service televizoare București și Ilfov

Reparatii televizoareReparatii televizoare Bragadiru

Asiguram servicii de reparatii televizoare, Led, Plasma sau LCD, la domiciliul clientului, oriunde in orasul Bragadiru. Deplasarea si constatarea gratuita. Garantie sase luni.

De ce reparatii tv Bragadiru?

Orasul Bragadiru, desi este limitrof bucurestiului, sufera din cauza unei lipse acute de servicii de specialitate in domeniile esentiale. In acest sens, am considerat că este important ca in paralel su serviciile de reparatii televizoare in bucuresti, să extindem aceste servicii si in zona ilfovului. Spre deosebire de celelalte companii de reparatii televizoare, ditre care unele asigura si servicii de reparatii televizoare in Bragadiru, noi venim în sprijinul clientului oferind deplasare si constatare gratuita. Mai simplu spus, noi nu percepem nicio taxă dacă nu reparăm televizorul.  De asemenea, dintre problemele cu care se confrunta un potential client atunci cand doreste sa apeleze la un centru de reparatii televizoare este acela al transportului. O mare parte dintre clientii nostri sunt persoane varstnice sau persoane care nu au posibilitatea de a transporta televizorul catre un service tv cu masina personala. Totodata, in aceasta perioada in care exista atatea probleme in ceea ce priveste pandemia cu Coronavirus, este mai sigur pentru clientii nostri ca noi sa preluam grija transportului si sa asiguram reparatii televizoare bragadiru la domiciliu.

Cum puteți asigura servicii de reparatii televizoare fara a percepe taxa de constatare și deplasare?

În primul rand optimizăm la maximum toate cheltuielile. In acest fel, putem elimina diferitele cheltuieli care nu sunt necesare si totusi să mentinem același raport excelent calitate-pret. Totodată, avem contracte cu importatori autorizati de componente electronice care ne permit să achizitionăm la un pret suficient de bun pentru a putea oferi discount-uri generoase clientilor nostri. Nu in ultimul rand, suntem foarte buni in ceea ce facem. Mai exact, cartea noastra de vizita este chiar argumentul că nu percepem nicio taxă dacă nu efectuam reparatia televizorului.

Nu v-ar fi mai usor să chemati clientul la sediu?

Ba da, ar fi mult mai usor să chemăm clientul la sediu pentru a lăsa televizorul. Cu toate astea, stim cât de dificil este transportul televizorului până la cel mai apropiat service tv. Totodată, un depanator compentent care să poată asigura reparații televizoare la un preț bun și o calitate ridicată, este greu de găsit. Deși orașul Bragadiru nu este foarte departe de capitală, pentru o persoană care nu deține un autoturism sau o persoană vârstnică, transportul televizorului pentru a-l repara poate fi o adevărată corvoadă. De asemenea, transportul televizorului pentru a-l repara poate implica si riscul ca acesta să sufere accidente precum spargerea display ului, accidente care nu mai pot fi remediate decât prin mari investitii. In acest context, am considerat că este bine să venim în sprijinul clienților noștri și să asigurăm servicii de reparații televizoare Bragadiru.

Aveți piese la dumneavoastră pentru a efectua service tv la domiciliu?

In  momentul in care apelati numarul nostru de telefon, printre primele intrebari pe care vi le punem sunt marca televizorului care trebuie reparat, diagonala acestuia (sau modelul) si modul in care defectul se manifestă. In felul acesta noi ne vom putea face o idee despre problema pe care televizorul dumneavoastra o are si modul in care o putem remedia. Totodată, vă vom comunica si o cotatie de pret pentru reparatia televizorului.

Oferiti garantie?

Da, desigur, oferim o garantie de sase luni de zile pentru defectul pe care il remediem. Asta inseamna ca dacă in urmatoarele sase luni de zile televizorul are acelasi defect, reparatia acestuia nu vă va costa nimic. Pentru mai multe detalii, accesati rubrica “Garantie“, urmand link-ul acesta

Asigurați doar service tv Bragadiru sau si in Bucuresti?

Asigurăm service tv atat in Bragadiru cat si in celelalte localitati din Ilfov, precum si in Bucuresti.

Cum vă pot contacta pentru o reparatie tv in Bragadiru

Pentru o evaluare gratuită și stabilirea unei deplasări la domiciliu, accesează rubrica Contact sau sunați la telefonul afisat mai jos.

Suna acum!

0799.269.589

ANPCSOL