Reparatii tv Berceni

Service televizoare București și Ilfov

REPARATII TV BERCENI

Mozy Service Electronice asigura servicii de reparatii televizoare Berceni, la domiciliul clientului.

Cu o experienta de peste zece ani de zile si cu mii de televizoare reparate, firma noastra dispune de tehnicieni bine pregatiti in domeniul de reparatii televizoare, gata sa va vina in ajutor si sa repare televizorul dvs. Daca aveti nevoie de servicii de reparatii tv Berceni, contactati-ne si va vom repara televizorul direct la dumneavoastra acasa, la cele mai bune preturi de pe piata. Totodata, fiecare reparatie tv vine insotita de o garantie de sase luni de zile si de factura.

SERVICE TV BERCENI LA DOMICILIUL CLIENTULUI

Pentru ca traim in secolul vitezei si pentru ca ne dam seama ca timpul este cel mai pretios capital, firma noastra asigura reparatii tv la domiciliu, serviciu care nu presupune niciun efort din partea clientului.

Reparam orice tip de televizor LED, LCD sau Oled si o facem direct la domiciliul dvs. Totodata, pentru ca suntem cei mai buni de pe piata nu percepem nicio taxa de deplasare sau constatare din partea dvs. Practic noi nu va luam niciun ban daca nu ne facem treaba. Locuiti in Berceni si aveti nevoie de service tv? Sunati-ne si noi vom veni si va vom repara televizorul!

Reparatii tv Berceni

Asiguram servicii de reparatii tv Berceni la domiciliul clientului. Ne deplasam gratuit la tine acasa si iti reparam televizorul la cele mai bune preturi. Colaboram cu companii de renume mondial in domeniul componentelor electronice motiv pentru care putem aduce aproape orice componenta pentru televizorul tau. Totodata, avem o flota de autoturisme care ne permit deplasarea intr-un timp foarte scurt la domiciliul tau. Locuiesti in berceni si ai nevoie de reparatia televizorului? Suna-ne pe noi si fii urmatorul nostru client multumit!

Profesionalism

Rapiditate

Calitate

Testimoniale

Nu o spunem doar noi, o spun si clientii nostri care au apelat la serviciile de reparatii tv Berceni

Am avut un televizor samsun care nu mai avea imagine. Am sunat la mai multe firme care ofera reparatii televizoare dar spuneau ca nu se pot deplasa si sa merg eu cu tv ul la ei. Avand in vedere ca nu puteam transporta televizorul, am sunat la Mozy Service Electronice si in aceeasi zi a venit un baiat care mi a inlocuit ledurile. Acum totul merge stas.

avatar
Ionut

Tv mort complet, am sunat la cei de la Mozy si a doua zi a venit o echipa care au verificat ce era ars, Nu aveau piese pe stoc, am convenit sa vina in weekend cand eu eram liber si au comandat piesele iar in weekend mi au reparat televizorul. Chiar am cautat destul de mult pana sa gasesc o firma care sa faca reparatii tv berceni la domiciliu. Recomand, sunt seriosi.

avatar
Dinu

Cel mai fain la aceasta firma este ca nu te pun pe drumuri. Televizorul meu era mai vechi, un samsung lcd si sincer nu stiam daca il mai repara cineva. I am sunat, le am trimis o poza cu modelul si la cateva ore m-au sunat, mi au dat pretul pentru reparatie si a doua zi au venit la mine si mi l au reparat. Eu personal sunt foarte multumita de ei.

avatar
Eliza

ANPCSOL