Reparația televizoarelor în vremea pandemiei

Service televizoare București și Ilfov

Reparația televizoarelor în vremea pandemiei

mască

Anul 2020 a venit pentru întregul mapamond cu o serie de provocări cu care lumea nu s-a mai confruntat de multă vreme. In speță, pandemia cu noul coronavirus, care a afectat atât relațiile interumane cât și mediul de afaceri. Acesta din urmă a trebuit să se adapteze la noile realități, să investească în technologii care ajută la limitarea riscului de transmitere/contractare a Covid19 și în același timp să se conformeze noilor regulamente stabilite de instituțiile statului. Din fericire, începutul anului 2021 vine cu mai multă speranță, apariția unor vaccinuri și demararea operațiunii de vaccinare a populației fiind de natură să creeze o anumită stare de optimism moderat.

Deși cea mai afectată industrie din această perioadă a fost cea HoReCa, întregul spectru economic a fost intr-o măsură mai mică sau mai mare afectat de această pandemie.

Serviciile, cum este și cazul celor de reparații televizoare au avut mult de suferit, cele care nu au reușit să se adapteze dispărând de pe scena economică.

Datorită unui sistem bine pus la punct cât și datorită cultivării unor relații excelente cu clienții noștri, Mozy Service Electronice a reușit să navigheze în siguranță prin aceste ape tulburi, demonstrând încă odată că secretul unei afaceri de succes este cinstea, corectitudinea și disponibilitatea față de client. Totodată, datorită unor măsuri sporite de siguranță pe care le-am implementat încă de la începutul pandemiei, nu a existat nici un caz de infectare cu Covid în cadrul companiei Mozy Service Electronice.

Deși 2021 va veni cu noi provocări, noi, la Mozy Service Electronice, vom continua să venim în sprijinul clienților noștri oferind servicii de reparații televizoare în București și Ilfov, de cea mai înaltă calitate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ANPCSOL