Reparații televizoare Myria

Service televizoare București și Ilfov

reparatii televizoare myriaMozy Service Electronice asigură reparații televizoare Myria, LED, LCD sau Plasmă, la domiciliul clientului și la cel mai bun pret de pe piață. Myria este o companie românească fondată în anul 2006, care produce, importă și distribuie telefoane mobile, smartphone-uri, ceasuri inteligente, tablete, PC-uri, laptop-uri, accesorii și periferice IT, cântare, televizoare și electrocasnice. Majoritatea televizoarelor comercializate sub brandul Myria, sunt produse în Turcia de către compania Vestel și comercializate in România de retailerul Altex. În general, acestea sunt televizoare fiabile, principalele probleme fiind cauzate de sursa de alimentare ai căror condensatori îmbătrînesc și se usucă, de invertorul care alimentează lămpile CCFL care câteodată are probleme cu tranzistorii MOS-FET care il echipează sau, mai rar, chiar cu lampile cu catod rece (CCFL) a căror izolație de cauciuc, își pierde integritatea din cauza vârstei și a ambalării termice și face contact cu masa, fortând invertorul să intre în protecție. Șasiele care echipează brandul Myria pot fi găsite, cu mici modificări și pe alte televizoare destul de cunoscute în România, precum: Grundig (anumite modele), Beko (anumite modele), Nei (anumite modele), Hitachi (unele modele), Teletech, Watson, Wellington etc.

Dacă aveți nevoie de reparatii televizoare Myria, puteți apela cu încredere la specialiștii Mozy Service Electronice, iar noi ne vom deplasa cât mai rapid la dumneavoastră acasă (gratuit), vom identifica defecțiunea (gratuit) și o vom remedia in cel mai scurt timp.

Pentru orice problemă aparută la televizorul dvs. nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon: 0799.269.589 sau printr-un mesaj.

ANPCSOL