Reparații televizoare LG

Service televizoare București și Ilfov

Reparatii tv LG

Mozy Service Electronice asigura cu succes reparatii tv lg, atat in service-ul nostru cat si la domiciliul clientului.

Suntem o companie cu o vechime de peste zece ani, formata din tehnicieni pasionati de electronica si cu o experienta vasta in reparatia televizoarelor LG.  Atat service-ul nostru cat si colegii tehnicieni de pe teren sunt echipati cu  aparatura performanta, softuri si scheme tehnice, utile in reparatia televizoarelor LG. Desigur, firma noastra nu ofera doar servicii de reparatii tv LG, ci oferim servicii de reparatii televizoare pentru o gama larga de marci precum Philips, Samsung, Hisense, Vortex, Horizon etc.  Daca veti apela la firma noastra pentru reparatia tv lg, veti avea garantia unui lucru bine facut, efectuat de profesionisti si cu componente de cea mai buna calitate.

LG – Scurt istoric

Corporația LG, cunoscută și ca Lucky-Goldstar, este o companie sud-coreană fondată de către Kwoo In-hwoi în 1947. Inițial aceasta a activat în industia maselor plastice, pentru ca ulterior să dezvolte tehnologia necesară pentru construcția echipamentelor electronice. Cunoscută mai ales pentru producția de televizoare și sisteme audio performante, compania LG este activă în foarte multe domenii precum cel chimic, al apărarii, telecomunicațiilor etc. LG este de asemenea unul dintre cei mai mari producători de ecrane LCD la nivel mondial precum și al doilea producător de televizoare. Desi extrem de fiabile, televizoarele LG nu sunt infailibile, iar in acele momente puteti apela la un tehnicial care sa asigure reparatii tv lg la domiciliul dvs.

Televizoarele LG

Televizoarele LG sunt cunoscute pentru calitatea lor cunoscute pentru calitatea lor superioara, designul elegant si tehnologia avansata. LG produce o gama larga de televizoare, de la modelele de baza pana la cele de varf de gama. Printre caracteristicile televizoarelor LG se numara ecranele de inalta rezolutie, inclusiv modele cu rezolutie 4K si 8K, tehnologia OLED si NanoCell, care ofera culori vibrante si contrast puternic, precum si tehnologii avansate de imagine, cum ar fi HDR si Dolby Vision.
In plus, televizoarele LG vin cu o serie de caracteristici inteligente, inclusiv sistemul de operare webOS, care ofera acces la o varietate de aplicatii populare de streaming video, precum si compatibilitate cu asistentii virtuali precum Google Assistant si Amazon Alexa.
Pe langa televizoarele traditionale, LG ofera si o serie de televizoare curbe, precum si modele ultra-subtiri, care sunt ideale pentru montarea pe perete. In general, televizoarele LG sunt o alegere excelenta pentru cei care cauta o combinatie intre design elegant, performanta puternica si caracteristici inteligente avansate.

Ce ne diferentiaza pe noi fata de concurenta?

Noi, la Mozy Service Electronice, efectuăm reparații televizoare LG, la domiciliul clientului, asigurăm o garanție de șase luni de zile, cu factura si chitanta emise pentru orice reparatie, iar datorită unui grad ridicat de eficientă pe care am reușit să o atingem, deplasarea și constatarea sunt gratuite.

Aceasta este si una dintre garantiile calitatii atunci cand vine vorba de firma noastra. Spre deosebire de alte companii de pe piata, noi, la Mozy Service Electronice nu va taxam decat daca am reparat defectul!

Sunati acum pentru reparatie tv LG!

Fie că este vorba despre reparatia unui televizor LG de tip LED, LCD, sau OLED, noi îl putem repara. Dacă aveti televizorul defect și doriți reparația acestuia, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon: 0799.269.589 sau printr-un mesaj. De asemenea vă invităm sa vizitați secțiunea blog, în care veți găsi informații utile despre întreținerea și reparația televizorului dumneavoastră precum și multe alte informații din domeniul tehnologiei.

ANPCSOL