Reparatii tv Chiajna la domiciliul clientului

Service televizoare București și Ilfov

REPARATII TV CHIAJNA

Mozy Service Electronice asigura servicii de reparatii televizoare Chiajna, la domiciliul clientului. Cu o experienta de peste zece ani de zile si cu mii de televizoare reparate, firma noastra dispune de tehnicieni bine pregatiti in domeniul de reparatii televizoare, gata sa va vina in ajutor si sa repare televizorul dvs. Daca aveti nevoie de servicii de reparatii tv Chiajna, contactati-ne si va vom repara televizorul direct la dumneavoastra acasa, la cele mai bune preturi de pe piata. Totodata, fiecare reparatie tv vine insotita de o garantie de sase luni de zile si de factura.

SERVICE TV CHIAJNA LA DOMICILIUL CLIENTULUI

Pentru ca traim in secolul vitezei si pentru ca ne dam seama ca timpul este cel mai pretios capital, firma noastra asigura reparatii tv la domiciliu, serviciu care nu presupune niciun efort din partea clientului. Reparam orice tip de televizor LED, LCD sau Oled si o facem direct la domiciliul dvs. Totodata, pentru ca suntem cei mai buni de pe piata nu percepem nicio taxa de deplasare sau constatare din partea dvs. Practic noi nu va luam niciun ban daca nu ne facem treaba. Locuiti in Chiajna si aveti nevoie de service tv? Sunati-ne si noi vom veni si va vom repara televizorul!

Reparatii tv Chiajna

Asiguram servicii de reparatii tv Chiajna la domiciliul clientului. Ne deplasam gratuit la tine acasa si iti reparam televizorul la cele mai bune preturi. Colaboram cu companii de renume mondial in domeniul componentelor electronice motiv pentru care putem aduce aproape orice componenta pentru televizorul tau. Totodata, avem o flota de autoturisme care ne permit deplasarea intr-un timp foarte scurt la domiciliul tau. Locuiesti in Chiajna si ai nevoie de reparatia televizorului? Suna-ne pe noi si fii urmatorul nostru client multumit!

Calitate

Clienti multumiti

Peste 10 ani de activitate

Testimoniale clienti reparatii tv

Nu o spunem doar noi, o spun si clientii nostri care au apelat la serviciile de reparatii tv Chiajna

Am un hotel in Chiajna si aveam nevoie de reparatii tv. Am mai sunat pe la unii dar fie nu dadeau factura, fie nu veneau acasa. Am rezolvat totul cu cei de la Mozy. Sunt foarte multumit de rezultate

avatar
Anonim

Recomand cu incredere. Cei mai buni in domeniukl de reparatii tv.


avatar
Andrei

Am avut nevoie de reparatie tv in Militari Residence. Am cautat pe net reparatii tv chiajna si i am basit pe cei de la Mozy. Televizorul era un Philips 55 cu ledurile arse. Au venit si l au facut pe loc

avatar
Miha

ANPCSOL