Reparatii tv sector 5

Service televizoare București și Ilfov

reparatii tv sector 5Reparatii tv sector 5 la domiciliul clientului.

Mozy Service Electronice este o companie de service care asigura reparatii tv sector 5, la domiciliul clientului si pentru orice marca de televizor comercializata la noi in tara. 

Asiguram reparatii televizoare pentru o gama vasta de marci, cu tehnicieni calificati si cu mare experienta in domeniul electronicii. Deoarece credem in asigurarea unei calitati excelente a reparatiei, am investit sume consistente atat in dotarea service-ului precum si in echiparea tehnicienilor care lucreaza pe teren si efectueaza reparatii la domiciliul clientului.  Totodata colaboram constant cu producatori si experti din domeniu in cadrul unei comunitati de specialisti ce-si propune un schimb de experienta benefic pentru toate partile implicate.

Suntem caracterizati de seriozitate si promptitudine iar specialistii nostri sunt pregatiti sa faca fata oricaror provocari din domeniul electronicii.  Efectuam reparatii tv in tot bucurestiul, in special reparatii tv sector 5, service-ul nostru fiind localizat in proximitatea sectorului 5 al capitalei.

Depanam orice defect si orice marca de televizoare comercializate pe piata de profil din Romania. Printre defectele cel mai des intalnite pe care le putem remedia la domiciliul clientului se numara: televizorul nu mai are imagine, ecranul se vede jumatate, ecranul este intunecat, televizorul este mort complet, televizorul nu se aude, imaginea televizorului tremura, televizorul ramane blocat pe logo etc.

Din pacate nu reparam televizoare cu display ul spart.

Cum decurge procesul de reparatie tv in sector 5?

Daca dvs locuiti in sectorul 5 si aveti nevoie de reparatia televizorului, tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati pe numarul afisat mai jos si sa ne descrieti manifestarea defectului. Dupa ce ne-ati descris manifestarea defectului, veti fi rugat sa faceti o poza la eticheta care se afla pe spatele televizorului dvs. si sa ne-o trimiteti pe whatsapp printr-un mesaj, pentru a vedea clar modelul televizorului si a cauta piese pentru acesta. Dupa ce am primit modelul, un tehnician este asignat solicitarii dvs si va refeni la dvs printr-un mesaj sau printr-un apel pentru a va comunica pretul si a stabili data si ora la care sa se deplaseze la adresa dvs. din sectorul 5 si sa va repare televizorul.

Majoritatea defectelor se repara pe loc la domiciliul clientului, direct la dvs in sector 5, iar deplasarea si constatarea sunt gratuite. In cazurile in care televizorul nu poate fi reparat la domiciliu, clientul are posibilitatea sa-l aduca in service-ul nostru situat pe strada Diamantului nr 134-140N din Bragadiru. In cazul in care clientul nu dispune de transport, compania noastra ofera si serviciu de ridicare de la client. Totodata, fiecare reparatie este insotita de sase luni garantie.

Daca aveti nevoie de servicii de reparatii tv sector 5, nu ezitati sa ne contactati.  Avem la activ mii de televizoare reparate si oferim cel mai bun raport calitate pret de pe piata.

Pentru mai multe detalii sunati acum la numarul de telefon afisat mai jos!

0799.269.589

ANPCSOL