Reparatii Tv Dristor

Service televizoare București și Ilfov

Asiguram servicii de reparatii tv Dristor la domiciliul clientului

Aveti un televizor pe care doriti sa-l reparati si nu va puteti deplasa cu el la un service tv? Nimic mai simplu! Mozy Service Electronice asigura servicii de reparatii tv Dristor la domiciliul clientului. Suntem un service autorizat, cu o experienta de peste zece ani de zile in domeniul reparatiei de televizoare si echipamente electronice, dotati cu aparatura de ultima generatie si cu tehnicieni foarte bine pregatiti in domeniul reparatiei de televizoare. Avem la activ mii de televizoare reparate cu succes, fiind recunoscuti ca una dintre cele mai competente firme de reparatii televizoare la domiciliul clientului, din Bucuresti si Ilfov. Reparam orice marca de tv LED, LCD, Qled sau OLED si orice defect pe care televizorul dvs. il manifesta. Fie ca vorbim despre un brand consacrat, fie ca vorbim despre marci mai putin cunoscute, noi venim si vi-l reparam.

Efectuam reparatii tv oriunde in sectorul 3, rapid si eficient.

Care sunt cele mai uzuale defecte pe care le reparam?

Printre defectele pentru care asiguram servicii de reparatii tv Dristor, se numara:

Televizorul nu mai are imagine dar are sunet;

La pornire, televizorul are ecranul complet intunecat dar are sunet. Celelalte functii alte televizorului nu sunt afectate, acesta putand schimba canalele, putand fi dat mai tare sau mai incet etc.

Televizorul ramane blocat pe logo

La pornire apare logo-ul televizorului dar acesta nu trece mai departe. Poate fi doar pornit si oprit insa orice alta comanda nu produce niciun efect. Acest defect este de obicei intalnit la televizoarele NEI, Allview si Starlight dar poate si prezent si la alte marci.

Televizorul nu porneste iar ledul de stand-by este stins

Practic televizorul este mort complet. Orice incercare de a-l porni nu are niciun efect iar televizorul se manifesta ca si cum nu ar fi bagat in priza.

Televizorul se restarteaza la cateva secunde de la pornire

De obicei acest defect este prezent la anumite serii de Samsung (seria 8 sau seria 4) Televizorul afisaza logo ul la pornire si apoi se restarteaza. In anumite cazuri e posibil ca logo-ul sa nu fie afisat.

Televizorul nu mai prinde programe

La cautarea automata sau manuala a canalelor, televizorul nu prinde niciun canal de televiziune desi are semnal.

Mufa de antena a televizorului este rupta

De obicei in urma mutarii televizorului, mufa de antena din spatele televizorului este rupta.

Televizorul nu mai prinde programe

La cautarea automata sau manuala a canalelor, televizorul nu prinde niciun canal de televiziune desi are semnal iar mufa de antena este bagata.

Televizorul nu are sunet, imaginea este ok

Televizorul se comporta normal, imaginea este afisata corect insa lipseste sunetul. In anumite cazuri sunetul apare dupa ce se incalzeste.

Televizorul porneste greu si apoi merge normal

Televizorul porneste greu, dupa mai multe incercari. De asemenea, de multe ori televizorul porneste doar dupa ce se incalzeste.

Imaginea televizorului este albastra

Televizorul merge normal dar imaginea are o tenta puternica albastra. De obicei acest defect este caracteristic televizoarelor led.

Acestea sunt cateva dintre defectele pe care le reparam. Daca aveti nevoie de o firma care sa efectueze reparatii tv dristor si nu regasiti defectul printre cele enumerate mai sus, nu va ingrijorati. Contactati-ne si impreuna vom gasi o rezolvare.

Venim gratuit la dvs. acasa, efectuam reparatia la cele mai bune preturi si folosim componente de calitate superioara, de la furnizori autorizati. Oferim sase luni garantie pentru defectul reparat de noi, cu factura si chitanta. Daca aveti nevoie de servicii de reparatii tv dristor, sunati acum si nu veti regreta.

ANPCSOL