Reparatii tv sector 3

Service televizoare București și Ilfov

Reparatii televizoare

Ne deplasam gratuit la domiciliul clientului pentru reparatii tv sector 3.

Mozy Service Electronice este o companie de service care asigura reparatii pentru orice marca de televizor in sectorul 3.

Efectuam reparatii televizoare pentru o gama vasta de marci, cu tehnicieni calificati si cu mare experienta in domeniul electronicii. Deoarece credem in asigurarea unei calitati excelente a reparatiei, am investit sume consistente atat in dotarea service-ului precum si in echiparea tehnicienilor care lucreaza pe teren si efectueaza reparatii la domiciliul clientului.  Totodata colaboram constant cu producatori si experti din domeniu in cadrul unei comunitati de specialisti ce-si propune un schimb de experienta benefic pentru toate partile implicate.

Reparam orice marca de televizor si orice defect

Printre defectele cel mai des intalnite pe care le putem remedia la domiciliul clientului se numara: televizorul nu mai are imagineecranul se vede jumatateecranul este intunecat, televizorul nu primeste curent (este mort complet), televizorul nu se aude, imaginea televizorului tremura, imaginea televizorului apare si dispare, televizorul ramane blocat pe logo, televizorul se restarteaza, etc.

Printre modelele de televizor pe care le reparam se numara: Horizon, Nei, Grundig, Samsung, Schneider, Sharp, JVC, Teletech, Vestel, LG, Philips, Hisense, Vision, Wellington, Vortex, Tesla precum si orice alta marca de televizoare SMART, curbate, LCD, LED, QLED, OLED.

Daca aveti nevoie de servicii de reparatii tv sector 3, trebuie sa stiti ca majoritatea defectelor cu care ne confruntam se repara pe loc, la domiciliul clientului, iar deplasarea si constatarea sunt gratuite.

In cazurile exceptionale in care televizorul nu poate fi reparat la domiciliu, clientul are posibilitatea sa-l aduca in service-ul nostru situat pe strada Diamantului nr 134-140N din Bragadiru (la limita cu sectoarele 5 si 6).

Totodata, in cazul in care clientul nu dispune de transport, compania noastra ofera si serviciu de ridicare de la client. Totodata, fiecare reparatie este insotita de sase luni garantie.

Pentru mai multe detalii cu privire la reparatii tv sector 3, sunati acum la numarul de telefon afisat mai jos!

0799.269.589

ANPCSOL