Reparatii televizoare
la domiciliu   

Deplasare si constatare gratuita. Garantie. Preturi mici.

reparatii televizoare ploiestiReparatii televizoare Ploiesti

Efectuam reparatii televizoare la domiciliul clientului, oriunde in municipiul Ploiesti.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul reparației televizoarelor și cu un număr foarte mare de clienți mulțumiți, Mozy Service Electronice asigura servicii autorizate de reparații televizoare LED, LCD, PLASMA, Smart TV, la domiciliul clientului oriunde în municipiul Ploiesti.

Ce reparatii de televizoare efectuam?

Inlocuim Led uri, reparăm surse, resoftam televizoarele, depanam placa de baza etc. În cazul led-urilor, dacă aveți nevoie de reparații televizor LED, vom înlocui fie led-urile arse , fie intregul set de leduri. Totodată, pentru a crește durata de viață a televizorului, sfârșitul reparației tv vom calibra intensitatea luminoasă a led-urilor.

Asiguram un serviciu de calitate, prompt, cinstit și corect. Ne respectam întotdeauna clienții și facem eforturi pentru a oferi un raport calitate preț optim.

Oferim deplasare si constatare gratuita precum si o garantie de sase luni pentru defectul reparat.

Totodata, fiecare reparatie vine insotita de factura si chitanta.

Pentru orice nelămuriri va invităm să ne contactați la numărul de telefon afisat sau pe Whatsapp.

Printre cele mai frecvente defecte care pot fi remediate la domiciliul dvs se numără: televizorul nu mai are imagine dar are sunet, televizorul nu mai pornește deloc, televizorul pornește greu, televizorul nu mai memorează canalele, televizorul se restartează etc.

Noi rezolvăm toate aceste probleme și multe altele direct la domiciliul dvs.

Contactați-ne la numărul de telefon de la rubrica contact sau pe Whatsapp și vă vom veni în ajutor.

NU INLOCUIM ECRANE DE TELEVIZOR SPARTE !

Reparații tv : tv smart, LED, LCD, PLASMĂ – marcă tv : Samsung, Beko, LG, Philips, Daewoo, Hisense, Nordmende, JVC, Vestel, Teletech, Telefunken, Horizon, Toshiba, Orion, Sharp, Blaupunkt, Star-Light, Grundig, Akai și altele

 

 

SUPORT
Call Now ButtonSună acum!